2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-2.jpg

PROJECT . SOBIERU OFFICE & RESIDENCE 

SITE . BUSAN HAEUNDAE

TYPE . RENOVATION

SITE AREA . 208㎡'

TOTAL FLOOR AREA . 629.46㎡

ARCHITECT . SHIN JUYOUNG , HWANG HYUNHYE

DESIGN TEAM . AN HEEYOUN 

YEAR COMPLETED . 2021. 12

PHOTOGRAPHER . TEXTURE ON TEXTURE 

2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-2.jpg
TUT.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-3.jpg
TUTU.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-8.jpg
UU.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-24.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-1.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-4.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-10.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-5.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-7.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-16.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-18.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-15.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-14.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-21.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-19.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-22.jpg
2202_MOC_JAESONGDONG_JPEG_FIN-20.jpg